Tietoa HappyPancakesta

Nettideittailu on muuttunut yhä suositummaksi. Ja kalliimmaksi! Totesimme sen kun päätimme luoda HappyPancake:in. Kaikilla muilla (nojaa…) markkinoilla tuotteet tulevat yleensä halvemmiksi kun palvelu tai tuote tulee suositummaksi. Nettideittailusta on tullut todella suosittua, mutta hinnoille ei ole tapahtunut paljon. Sen me halusimme muuttaa HappyPancake:illa.

Haluamme olla hyvä deittisivu, toiminnoilla joita odotat hyvältä nettideittisivulta. Mutta aiomme pitää sivumme 100% ilmaisena. Tällä tarkoitamme kokonaan ilmaisena, mikään HappyPancake:ssä ei saa maksaa. Joten tämä ei ainoastaan tarkoita ”ilmaista rekisteröitymistä”, kuten monella muulla sivulla, vaan ”ilmaista kaikkea”. Sinun tulee saada löytää ja ottaa yhteyttä häneen josta olet kiinnostunut ilman että se maksaa. Mielestämme se on hyvä idea ja toivomme että olet samaa mieltä.

Koska haluamme että HappyPancake on hauska paikka jäsenillemme, tulemme lisäksi tekemään lujasti töitä pitämään HappyPancake:in vapaana sisällöstä ja jäsenistä jotka eivät kuulu nettideittisivustoille. Tarkistamme kaikki tekstit ja kuvat ennen julkaisua ja jäsenenä saat ilomielin auttaa meitä antamalla vihjeitä teksteistä, kuvista tai jäsenistä jotka eivät kuulu HappyPancake:iin.

Jos olet samaa mieltä ettei deittauksen kuuluisi maksaa – tervetuloa HappyPancake:iin!


There are 7 comments

Add yours
 1. piparkakku

  Hei,
  En saa enää lisättyä valokuvia, vaan saan ilmoituksen, että kuvassa on väärä formaatti. Kuvani ovat kuitenkin normaaleja jpg-kuvia. Ja aiemmin kuvien lisäys onnistui. Käytän Apple iPadia, iOS9.

 2. Jaska

  Pari päivää sitten Happypancake näyttää menneen hajalle uuden käyttöliittymän takia. Edes uloskirjautuminen ei onnistu yksinkertaisella tavalla. Ominaisuut näyttävät menneen pilalle!

 3. Aars

  Onpas kerrankin saatu tehtyä todella paska uudistus.
  En muista että mikään sivusto olisi näin pahasti mennyt pilalle muka hienon uudistuksen jälkeen.
  Eipähä tarvi enää täällä aikaa kuluttaa….


Post a new comment