love-war

Rakkaus – tärkeämpää kuin koskaan?

Olemme viime aikoina voineet lukea melkein päivittäin ampumisista eri kaupungeissa ympäri maailmaa, usein myös Suomessa ja naapurimaissamme, sekä kuorma-autoista jotka ajavat ihmismassoihin ja joukkoampumisista. Miten nämä hirveät tapahtumat vaikuttavat näkemykseemme ihmisistä ja rakkaudesta?

Olen viime aikoina huomannut, että se mitä maailmalla tapahtuu vaikuttaa yhä enemmän omaan arkeeni. En tietenkään mieti näitä hirveitä tapahtumia koko ajan tai pelkää että kuolen, vaan olen ymmärtänyt että mitä vain voi tapahtua missä vain ja milloin vain. Kun olen isolla kansainvälisellä lentokentällä tai metrossa jotain kamalaa voisi hyvinkin tapahtua.

Miten nämä uhat liittyvät deittailuun? Niin, eihän niiden tarvitse liittyä ollenkaan toisiinsa, mutta minusta tuntuu välillä että maailma on menossa väärään suuntaan. Tekeekö minun mieli hankkia lapsia kun maailma näyttää tältä? Entä voinko olla onnellinen jos “löydän sen oikean” kun niin moni muu kärsii? Pessimisti minussa epäröi ja siksi minun ei aina tee yhtä paljon mieli deittailla kuin ennen.

Optimistinen puoleni ajattelee näin: planeetta Tellus ei varmaan koskaan ole ollut helppo paikka elää, historia todistaa sen. Nykypäivän uusi tekniikka on ehkä saanut meidät tietoisemmiksi siitä, mitä kaikkialla tapahtuu. Ennen elimme enemmän omissa kuplissamme emmekä nähneet kaikkea kamalaa mitä maailmalla tapahtui. Tänään ei ehkä olekaan hirveämpää kuin ennen?

Mutta elämme joka tapauksessa hirveää aikaa ja silloin rakkaus on yhä tärkeämpää – tarvitsemme rakkautta nyt enemmän kuin koskaan.

Mitä mieltä te olette? Miten maailman tapahtumat vaikuttavat teihin ja onko rakkaus tärkeämpää vaikeissa ajoissa?

 

large

Onko sinulla ajatuksia tästä kirjoituksesta, blogista tai ehdotuksia mistä voisin kirjoittaa? Kommentoi!

dating


There are no comments

Add yours