loeoe

10 treffivinkkiä keväälle!

Talvi on ohi (jepp, näin on) ja on aika uskaltautua talviunesta ja saada kevättunteita. Tässä kymmenen hauskaa treffiaktiviteettiä keväälle! 

1. Pyöräretki!
Vuokraa pyörä ja vie deittisi pyörämatkalle kaupunkiin. Näytä lempipaikkasi ja pysähtykää kahville mukavaan kahvilaan.

tumblr_lyrubmaNO71rog6q9o1_500_large

2. Menkää katsomaan jalkapallo-ottelu
Jos olette molemmat kiinnostuneita penkkiurheilusta, jalkapallo-ottelu on täydellinen ja rento tapa hengailla. Voitte halata kun suosikkijoukkuenne saa maalin ja ottelun jälkeen teillä on oiva puheenaihe.

3. Ottakaa valokuvia
Jos olette molemmat kiinostuneita valokuvaamisesta, voitte tehdä valokuvaretken. Menkää jännittävään ympäristöön ja ottakaa kuvia luonnosta, ihmisistä – ja toisistanne.

4. Toivottakaa kevät tervettulleeksi piknikillä
Okei, voi olla vähän kylmä perinteiselle piknikille, mutta jos otatte mukaan lämpimät viltit ja pukeudutte lämpimästi, voi piknikistä tulla ihana! Menkää puistoon ja nauttikaa kevätauringosta.

picnic dejt tips

5. Menkää eläintarhaan
Eläimet voivat saada meidät iloisiksi ja rennoiksi. Menkää eläintarhaan kävelylle aurinkoisena kevätpäivänä. Romanttista ja ihanaa.

6. Kiivetkää vuorenhuipulle
Menkää kauniille näköalapaikalle vuorelle tai kukkulalle. Tehkää projekti kauneimman paikan löytämisestä ja syökää eväänne siellä.

7. Menkää kirpputorille
Vie deittisi kirppikselle. Löytäkää hienoja tavaroita ja naurakaa hassuille tavaroille joita myydään siellä.

loppis dejt

8. Minigolf
Aurinkoinen päivä sopii tosi hyvin ensimmäisille treffeille. Saatte jotain tekemistä eikä teidän tarvitse tuijottaa toisianne vaivautuneesti, sitä paitsi se on rentoa ja hauskaa.

9. Kuumailmapallolento
Tämä voi olla vähän liian paljon ensimmäisille treffeille, mutta kuumailmapallolento on romanttisuuden huippu! Ottakaa mukaan pullo skumppaa ja yrittäkää päästä lennolle juuri kun aurinko laskee.

10. Menkää ratsastamaan
Monet tilat ja tallit järjestävät opastettuja ratsastuksia, sekä kokeneille ratsastajille että aloittelijoille. Ratsastaminen luonnossa on täydellinen deitti sinulle joka tykkää eläimistä ja luonnosta. Ratsastuksen jälkeen olette arkoja koko kropassa, mutta siinä on teille jotain jolle nauraa ja josta puhua.

häst dejt

dating


There are no comments

Add yours